Rita saikin minut muistelemaan ja kartoittamaan ihastuksiani ja valloittavaa miestyyppiä.

Ensi-ihastukseni ikinä oli 4-vuotiaana likanaamainen naapurin poika, joka yritti pidättää minut jatkuvasti Rosvo ja Poliisi-leikissä. Koska tuohon aikaan olin myöskin aika impulsiivinen ja nykyistä sinisilmäisempi, aina hänen sanoessaan : "kädet ylös tai housut alas", laskin housut kinttuihin. Siinä sitten oli koko poikalauma katselemassa ja kikattamassa. Koin olevani hyvinkin suosittu.
Alle kymmenvuotiaana palvoin Neumannia, joka nykysilmääni lähinnä oksennuttaa.

Teini-ikäisenä alkoi hoivavietti kasvaa. Vaikka koulussa oli mallioppilaita ja komistuksia, menin täysillä hurahtamaan juuri siihen, jolla oli vain yksi vaatekerta ja sekin rikki. Onneksi en ikinä_koskaan paljastanut ihastuneeni, koska nuorena hölmöläisenä olisin saattanut vaikka lähteäkin resupekan mukaan.  
Vakavissa suhteissani kumppanillani on aina ollut vihreät silmät. En ikinä ole voinut luottaa ruskeasilmäisiin, enkä tiedä miksi!  En ymmärrä, mitä naisväki näkee Brad Pittissä. En vaan tajua.

Julkkisihastuksia minulla on vieläkin.
-David Beckham: tyhmä kuin mikä. Olen ajatellut, että jos hän sitten jonain päivänä ovelleni tulee, niin ei sen tarvi puhua. Joten ei tyhmyydestä väliksi.
- Jamie Oliver, sössöttäähän se, mutta rakastan kokkeja ja niiden käsiä
-Robbie Williams. Käsittääkseni melko älykäs, mutta juoppo. Mutten antaisi sille juomaa.
- John Malkovich, ei sillä lailla komea, mutta saa minut kasvoillansa liikuttumaan.

Jos menen päiväuneilemaan puoliuskottomasti jostain muusta kuin omasta puolisostani, niin noista kolmesta koostuu haaveet. Kaikissa sellaista samankaltaisuutta kasovissa. Terävät linjat nenässä ja kauniit silmät.
Mutta niin on Dlläkin.