Meillä ei juuri  kuukautisia selitelty - mutta kiitos Isosiskon, niin oli edes terveyssiteitä! Niitä monen sentin paksuisia Mimosepteja- oikein pumpulisia. Kyllä ny naurattaa!

Omalleni puhuin ajoissa, ja meillä ei juuri asiasta ole tehty numeroa, murkku on ottanut asian paljon tyynemmin kuin minä aikoinaan.

Minen ole ottanut asiaan tottumisen jälkeen aiheesta suurta paisetta. Kun mitään puolta elämää nuo päivät eivät häiritse.
Murkkunakaan pelikentällä kuukautiset eivät häirinneet, vuoroin vilkuilimme toistemme takapuolia, ja varmistimme sillä tavoin - ettei ikäviä yllätyksiä ole päässyt käymään.
Tauolla juoksimme pukukoppiin Mimoseptit takataskussa, ja takaisin kentälle. Täyttä laukkaa.

Tampaxin maailman tutustuttua elämä mullistui. Iik- helppoa,mukavaa, varmaa. Kun tuohon lisättiin joskus vielä e-pillerit ja kierrosta tuli säännöllistäkin varmempi, niin mikä oli ollessa?

Mikään menoa haitannut, eikä seksikään kamalaa ole silloin, ei sitä kannata jättää harrastamatta moisen asian takia. Varsinkaan, jos on luvassa hyvää seksiä.

Mie en osaa ajatella mitään outoa kuukautisissa  -mutta siihen kohdistuvalla mainonnalla vääristellään kyllä kaikkea. Juuri nesteen väri, 'hajunsyöjät' ja mitä muuta?

Käsittämättömiä tarinoita. Auts. Normaalista tehdään outoa.

Tämä suojien hajustaminen on sama kuin antibakteeriset pesuaineet. Puhtaus tulee sisältä, ei ulkoisista tekijöistä. Sairasta. Meitä ohjeistetaan väärin.

Vuoto puhdistaa, uudistaa ja on merkki siitä, että kroppa toimii. Nainen on hormonaalisesti vielä silloin sukukypsä.
Luonto on hieno peli.

Ja tämä kuukuppi. Siitä olen kuullut vain ja ainoastaan positiivista. Pakko kai sitä on kokeilla ennen kuin vaihdevuodet lyövät isolla kädellä päälle ja kaikki tämä loppuu.

Nyt menen. Itse asiassa gynelle.

Mitähän miesgyne tietäisi kuukupeista.